Uslužbenci Alitalie kradli prtljago

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Italijanska policija je na letališču Fiumicino, aretirala 19 delavcev letalske družbe Alitalia. Osumljeni so kraj potniške prtljage. Pridržali so še 10 ostalih zaposlnih po drugih letališčih po Italiji.
Oglej si celoten članek

Preiskovalni sodnik je za devetnajsterico že določil hišni pripor, policisti pa zaslišujejo še njihove sodelavce iz Rima, Bologne, Verone in Neaplja.

Preriskava je potekala zelo dolgo. Preikovali so več kot 100 poročil o tatvinah. Letališki uslužbenci so namreč odpirali prtljago, brskali po njih in kradli denar, nakit, ure, telefone, fotoaparate, pa tudi mamila. Nekatere kovčke, ki jih niso mogli odpreti, so namerno poškodovali. Vso to se je dogajalo na letališčih v Rimu, Milanu, Neaplju in še petih drugih.

Osumljencem zaradi omnjenih dejanj grozi do šest mesecev zapora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.