Usodna akrobacija za rdečo puščico

Foto: EPA
Foto: EPA
Eden od pilotov elitne letalske skupine britanske vojske Red Arrows strmoglavil po izvedeni akrobaciji na letalskem mitingu.
Oglej si celoten članek

Gledalci so povedali, da je z letališča v Bornemouthu vzletelo devet "rdečih puščic", pristalo pa jih le osem. Letalski miting se je kljub temu nemoteno nadaljeval, oblasti pa so se, čeprav je bilo očitno, da je prišlo do hude nesreče, zavile v molk.

Prepovedali snemanje

Zdaj britanski mediji poročajo, da je pilot v strmoglavljenju, do katerega je prišlo po izvedeni akrobaciji, umrl. Strmoglavil je v bližini reke, ki teče skozi vasico Throop. Kot še navaja Daily Mail, je pilot, tik preden je izgubil oblast nad letalom, poslal klic v sili. Ekipi televizijske mreže BBC pa so naročili, naj prenehajo snemati, takoj ko so prejeli klic na pomoč.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.