Ustrelil 31-letnico, ker ga je prosila za drobiž

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nadzorna kamera je ujela krut umor dekleta, ki je mimoidočega prosila za denar.
Oglej si celoten članek

31-letna Zilda Henrique je v središču brazilskega Ria de Janeira pred dnevi stopila k moškemu in ga prosila za 1 real, kar je preračunano 22 evrskih centov. Moški je šel dalje, ženska pa mu je sodeč po video posnetku sledila. V nekem trenutku se je moški ustavil, segel za pas in s pištolo vsaj dvakrat ustrelil proti Zildi, ki je zaman skušala zbežati prek ulice in se je zgrudila sredi ceste. 

Moški, ki so ga kasneje identificirali kot Aderbala Ramosa, je hladnokrvno pospravil pištolo in odkorakal dalje, poroča New York Post. K ranjeni ženski je pristopila mimoidoča in poklicala na pomoč. Odpeljali so jo v lokalno bolnišnico, a je kljub zdravniški pomoči umrla. 

Ramosa so aretirali. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:44 24. November 2019.

    ne bom rekel, da ni to precej pretirano, ampak v naši dragi domovini lahko vse ponudiš in samo upaš, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.