Ustrelila 5-letnega sina

Foto: Profimedia
Streljala je v psa, a pri tem nesrečno zadela tudi svojega sina.
Oglej si celoten članek

V ZDA skoraj ne mine dan, da ne bi prišlo do uporabe strelnega orožja, pri čemer nastradajo nedolžne žrtve. 

Te dni odmeva primer 24-letne ženske iz Texasa, ki je stekla iz hiše s pištolo v roki, izstrelila tri naboje in z enim od njih zadela lastnega sina v predel trebuha. 

Kot poročajo ameriški mediji je nameravala ustreliti sosedovega psa, 6-mesečnega bokserja, ki je napadel njenega 5-letnega sina. Ta se je po ulici vozil s svojim kolesom. 

Deček k sreči ni v življenjski nevarnosti, takoj po incidentu so ga odpeljali v bolnišnico. Pes je dobil dve strelni rani v noge, tudi on ni v življenjski nevarnosti. 24-letnico je policija priprla, lastniku psa pa napisalo kazen zaradi neuporabe povodca. 

Dogajanje je zabeležila ena izmed varnostnih kamer v soseski, vidi se, da lastnik psa hodi za njim in ga kliče. Po dogodku lastnik vztraja, da pes gotovo ne bi škodil dečku, da se je želel le igrati.

Slovenija Nova družinska tragedija: Moški sodil partnerki in sebi

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.