Ustreljeni vlomilec ni bil Slovenec

Foto: EPA
Foto: EPA
Poročanje nemških medijev, da je bil v policijski akciji v Berlinu ustreljen slovenski državljan, se je izkazalo za napačno.
Oglej si celoten članek

Nemški časnik Berliner Zeitung, je poročal, da je bil v sredo ponoči v Berlinu ustreljen slovenski državljan albanskega rodu. S slovenskega zunanjega ministrstva so nam sporočili, da po podatkih pristojnih nemških policijskih organov ni šlo za slovenskega državljana. 

Nemška policija je bila dlje časa na sledi tolpi, ki je vlamljala v hiše, lokale in trgovine v vzhodnem delu Berlina. V sredo ponoči so jim prišli na sled, ko so vdrli v prodajalno tobaka in ukradli za približno 8.000 evrov izdelkov. 

Med policijskim zasledovanjem so avto zrinili s ceste. Ker se je avto nepričakovano premaknil, je policist streljal in zadel voznika, ki je na kraju dogodka umrl. Preostala trojica je pobegnila s kraja nesreče, a so dva kasneje prijeli. 

 

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 62

  • 22:00 27. Avgust 2016.

    Kot naprimer ti ???

  • 13:56 11. Marec 2016.

    Žal @Vojteh Višenhofer si funkcionalno NEPISMEN !! Nikjer ti nisem grozil, še manj pa pozival k pobijanju Slovencev. Malo si …

  • 03:46 5. Marec 2016.

    Da,j matere ti, prevedi zadnje 4. besede.. :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.