Utopil se je v družinskem bazenu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mati naj bi ga ob družinskem bazenu v Bibinjah pustila samega le za nekaj trenutkov.
Oglej si celoten članek

Majhnih otrok ne smemo nikoli pustiti samih ob vodi. Niti za trenutek. O tem priča tudi žalostna vest o utopljenem dveletniku.

Mati ga je ob družinskem bazenu v Bibinjah pustila samega le za nekaj trenutkov. Čeprav je bil bazen prekrit s folijo, ta ni preprečila utopitve, piše 24sata.

Mati je po nesreči nemudoma poklicala rešilce, a je bilo za malčka prepozno. "Primer še preiskujemo. Po tistem, kar so možje videli na terenu sklepamo, da je šlo za utopitev," je povedal Elis Žodan iz zadrske policijske uprave.

Preberite še:

- Največ utopitev otrok je v bazenih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.