V Amsterdamu izpraznili letalo, namenjeno v Francijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Poostreni nadzori predvsem na letališčih. V Amsterdamu grožnja z bombo.
Oglej si celoten članek

Na letališču v Amsterdamu so danes zaradi groženj izpraznili letalo, airbus 321, francoske letalske družbe Air France, namenjeno v Francijo, je sporočila nizozemska policija. Kot so pojasnili, so grožnje prejeli prek Twitterja.

"Vse grožnje jemljemo resno in odločili smo se, da letalo izpraznimo in ga pregledamo," je za francosko tiskovno agencijo AFP povedal predstavnik policije.

Izpraznili del letišča v Londonu

Po aretaciji moškega, za katerega so posumili, da ima pri sebi eksploziv, so danes izpraznili severni terminal londonskega letališča Gatwick.

Policija je sporočila, da so pridržali "sumljivo osebo, ki je na letališču odložila predmet", in dodala, da vsebino predmeta preverjajo.

Kot je še sporočila policija, še ne morejo potrditi, za kakšen predmet gre, a so se v luči petkovih terorističnih napadov v Parizu odločili za izjemno previdnost.

Gatwick je eno od petih velikih londonskih letališč.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.