V Avstriji snežna plazova zasula pet slovenskih smučarjev

Foto: Profimedia
Na ledeniku Mölltal in v Visokih Turah sta snežna plazova zasula slovenske smučarje.
Oglej si celoten članek

Snežni plaz v Visokih Turah na Solnograškem je danes popoldan po poročanju Slovenske tiskovne agencije STA zasul tri od petih slovenskih smučarjev. Dva sta po prvih podatkih huje ranjena, eden pa lažje. Eden od smučarjev, ki je bil huje ranjen, je po poročanju POP TV za posledicami poškodb umrl.

Preostala dva Slovenca sta se zgolj prestrašila in ju je popoldan zaslišala avstrijska policija.

Že dopoldan pa je snežni plaz na ledeniku Mölltal na avstrijskem Koroškem zasul dva slovenska turna smučarja, ki sta jo odnesla le z lažjimi poškodbami. Smučarja naj bi bila del skupine, ki je smučala izven urejenih prog in naj bi sama sprožila snežni plaz. Gmota snega je enega od smučarjev zasula v celoti, drugega pa delno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 05:33 30. December 2017.

    Ko pa tako ljubijo adrenalinske športe,mednje spada tudi adrenalinska smrt,žal!Vrč hodi tolk časa po vodo,dokler se ne razbije,kanede?

  • 18:07 29. December 2017.

    Kar so iskali, to so dobili.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.