V avtu zoglenela trupla matere in dveh otrok (5 in 1,5)

Foto: Dino Stanin / Pixell Hrvaška policija Foto: Profimedia Hrvaška policija
Blizu Kutine na Hrvaškem so v gozdu našli avtomobil, v katerem so tri zoglenela trupla.
Oglej si celoten članek

V mestu Husain blizu Kutine na Hrvaškem so zjutraj našli avtomobil, v katerem so tri zoglenela trupla. 

"Taka je prva informacija, smo na terenu. Gre za tri zoglenela trupla. Ogled kraja vodi državno tožilstvo," so za hrvaški portal index.hr potrdili na policiji. Avtomobil naj bi našli ob devetih zjutraj, kot poroča Jutarnji list pa naj bi šlo za osebe različne starosti. 

V avtomobilu naj bi bila trupla matere in dveh otrok. Mati jih je včeraj prišla iskat k dedku in babici, potem pa so izginili. Šlo naj bi za 29-letno mater in dva otroka, stara pet in leto in pol. Šokirani dedek je novinarjem dejal, da ni opazil nič posebnega v vedenju matere. Potem ko je prevzela otroke, ni bila več dosegljiva na mobitel. Dedek in babica sta se bala, da so imeli prometno nesrečo in sta še isti dan izginotje prijavila policiji. Oče otrok je hudo bolan, ima tumor na možganih, poroča 24sata. 

Več sledi. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.