V Dalmaciji huje poškodovan slovenski motorist

Foto: arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Foto: arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
V prometni nesreči se je huje poškodoval 31-letni motorist.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči na severu Dalmacije se je v sredo huje poškodoval 31-letni slovenski motorist, so danes sporočili iz liško-senjske policijske uprave. Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti, motorista pa so obdržali v bolnišnici na zdravljenju.

Prometna nesreča se je zgodila v sredo ob 11.20 v kraju Lukovo Šugarje južno od Karlobaga.

31-letni slovenski državljan, ki je vozil po državni cesti iz smeri Reke proti Zadru, je po navedbah policije v ostrem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad motorjem. Trčil je v varovalno ograjo in padel z motorja, pri tem pa se je huje poškodoval.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:32 21. September 2023.

    Mimogrede Lukovo Šugarje ni v Dalmaciji ampak v Hrvaškem primorju !

  • 13:07 21. September 2023.

    Ne čudi, da POPtv toliko oglašuje motoGP..Dobar način, da se poškoduješ ali ubiješ..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.