V eksploziji najmanj 10 mrtvih

Foto: Žurnal24 Libanonski vojak nadzira položaj v Tripoliju.
V libanonskem mestu Tripoli je v bližini avtobusa s civilisti in vojaškim osebjem odjeknila eksplozija, pri tem pa je življenje izgubilo najmanj deset ljudi, med njimi sedem vojakov.
Oglej si celoten članek

Ranjenih je bilo še najmanj 24 ljudi, so sporočili libanonski varnostni viri.

Kot so še povedali, je do eksplozije prišlo v četrti Tal v ulici polni ljudi, ki so bili na poti na delo, kar je botrovalo velikemu številu žrtev.

Pristaniško mesto Tripoli na severu Libanona je bilo v preteklih tednih priča sektaškemu nasilju, ki je terjalo že 23 življenj ter veliko število ranjenih. Od začetka spopadov je v spopadu umrlo že 170 vojakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.