V eksploziji najmanj 25 mrtvih

Foto: Reuters Eksplozija v Mehiki Foto: Reuters Eksplozija v Mehiki Foto: Reuters Eksplozija v Mehiki Foto: Reuters Eksplozija v Mehiki Foto: Reuters Eksplozija v Mehiki Foto: Reuters Eksplozija v Mehiki Foto: Reuters Eksplozija v Mehiki Foto: Reuters Eksplozija v Mehiki Foto: Reuters Eksplozija v Mehiki Foto: Reuters Eksplozija v Mehiki Foto: Reuters Eksplozija v Mehiki
V eksploziji na sedežu mehiškega naftnega podjetja Pemex je umrlo najmanj 25 ljudi.
Oglej si celoten članek

Mehiški notranji minister Miguel Angel Osorio Chong je potrdil, da je v eksploziji v zgradbi državnega naftnega podjetja Pemex umrlo najmanj 25 ljudi, 101 pa jih je bilo ranjenih. Reševalci še vedno iščejo morebitne preživele, ki so zakopani med ruševinami, zato se bojijo, da bo žrtev še več.

Vzrok eksplozije še ni znan. Mehiški mediji poročajo, da je do eksplozije prišlo v kleti upravne zgradbe, v bližini glavne Pamexove stoplnice.

Eden od preživelih je novinarjem dejal, da se se je stavba stresla, ostali so brez elektrike in nenadoma so bile povsod ruševine, drugi pa je pripomnil, da je najprej slišal eksplozijo, nato pa so videli, kako se vali bel dim. "Ljudje, prekriti s prahom, so začeli bežati iz stavbe."

Lani septembra je na naftni ploščadi podjetja na severu Mehike umrlo 30 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.