V eksploziji plina umrl delavec

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Na severu ameriške zvezne države Teksas je v eksploziji plinovoda umrl delavec, več jih je ranjenih in pogrešanih.
Oglej si celoten članek

Najmanj šest delavcev je ranjenih, pogrešajo pa jih deset.

Ponedeljkova eksplozija blizu mesta Cleburne, ki je od Dallasa oddaljeno 80 kilometrov, naj bi bila posledica malomarnosti, saj je plinovod razneslo, ko je skupina delavcev med kopanjem lukenj za električne drogove prebila cev velikega podzemnega plinovoda.

Lokalne oblasti okrožja Johnson, jugozahodno od mesta Dallas, so sprva poročale o treh mrtvih in 13 pogrešanih, kar se je kasneje izkazalo za napačno.

Reševalci so kasneje našli truplo enega od delavcev, ki so ga pred tem več ur pogrešali. Zaradi eksplozije so njegove truplo našli 200 metrov stran od mesta eksplozije, je dejal tamkajšnji vodja civilne zaščite Jack Snow.

Deset delavcev, večinoma z manjšimi opeklinami, so po eksploziji odpeljali v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.