V eksploziji umrl kosovski Albanec

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V eksploziji bombe je ponoči v severnem delu Kosovske Mitrovice umrl kosovski Albanec, dva njegova otroka pa sta bila lažje ranjena.
Oglej si celoten članek

Kot je sporočila kosovska policija, so neznanci plastični eksploziv podtaknili na okno njihovega stanovanja. Eksplozija je odjeknila danes okoli 1.30, ko je bil 38-letni moški skupaj s soprogo in štirimi otroki v stanovanju. To leži v naselju v severnem delu Kosovske Mitrovice, kjer med srbskimi prebivalci živi manjše število albanskih družin in pripadnikov drugih etničnih skupin.

Kosovska policija je že uvedla preiskavo krvavega dogodka, katerega motiv in storilci pa za zdaj niso znani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:47 8. April 2012.

    kdaj se bo to srbijo umirilo ?? Gremo nato polet nad beogradom

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.