V eksploziji v Gizi trije mrtvi

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V Egiptu je danes prišlo do eksplozije, v kateri je med drugim umrl sodnik višjega sodišča ter še dva človeka. Poškodovanih je bilo 11 ljudi.
Oglej si celoten članek

Kot poroča egiptovsko notranje ministrstvo naj bi do eksplozije v Gizi prišlo zaradi težav na enem izmed parkiranih avtomobilov, možnosti namernega napada za zdaj zavračajo. Ministrstvo dodaja, da je podrobna preiskava še v teku.

Glede sodnika višjega sodišča, ki je bil med tremi ubitimi v eksploziji, policija navaja, da se je najverjetneje tam nahajal "slučajno".

Napadi skrajnežev na policijo, vojsko, sodstvo in tudi turiste je v Egiptu v porastu vse od leta 2013, ko je bil z oblasti odstavljen islamistični predsednik Mohamed Mursi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.