V eksploziji v Zagrebu poškodovana ena oseba

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Eksplozija v Zagrebu je poškodovala eno osebo, najverjetneje je šlo za ročno bombo.
Oglej si celoten članek

Hrvaška policija je potrdila, da je okoli 7. ure zjutraj na Sutlanskoj ulici pred kavarno odjeknila eksplozija, ki je poškodovala mimoidočo peško. Hrvaški mediji poročajo, da so poškodovano žensko, rojeno leta 1940, prepeljali v bolnišnico, a je izven življenske nevarnosti.

Za hrvaški Index je spregovorila tudi priča, ki je bila v trenutku eksplozije od kraja oddaljena nekaj deset metrov. Do njega je prišla ženska, ki je krvavela iz rane na hrbtu, in ga je prosila za pomoč. Na hitro ji je oskrbel rano in želel nadaljnjo pomoč poiskati v bližnji trgovini, a je starejša gospa v tem času že izginila. "Seveda sem bil prestrašen," je navedla neimenovana priča jutranje eksplozije.

Eksplozija - neuradno naj bi šlo za ročno bombo - je poškodvala tudi nekaj avtomobilov, ki so bili parkirani v okolici. Policija naj bi več podatkov posredovalo po koncu ogleda prizorišča.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL Eksplozija v Zagrebu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.