V Hamburgu po 18 urah končana kriza s talci

Foto: Profimedia Nemški policisti Foto: Profimedia Nemški policisti
Po več kot 18 urah se je danes v Hamburgu končala kriza na tamkajšnjem letališču, kjer je oborožen moški v avtomobilu zadrževal svojo štiriletno hčerko.
Oglej si celoten članek

Po dolgotrajnih pogajanjih sta oba zapustila vozilo, moški se je brez upiranja predal, deklica je nepoškodovana, je po poročanju tujih tiskovnih agencij na omrežju X sporočila policija.

Drama je trajala od sobote, ko je 35-letnik okrog 20. ure zapeljal prek varnostne pregrade do območja, kjer so parkirana letala. Pri tem je v zrak izstrelil nekaj strelov in iz vozila vrgel goreči steklenici. Več kot 18 ur je bil nato zabarikadiran v avtomobilu, parkiranem ob letalu družbe Turkish Airlines.

V ozadju incidenta naj bi bil spor glede skrbništva z materjo deklice, ki je v soboto tudi prijavila ugrabitev. Vse doslej se je z moškim, šlo naj bi za turškega državljana, pogajala policija, promet na letališču je bil ustavljen, leti preusmerjeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.