V hiši na Bavarskem našel sedem mrtvih dojenčkov

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemška policija preiskuje hišo na severu Bavarske, v kateri je zdravnik našel sedem trupel dojenčkov.
Oglej si celoten članek

Po poročanju nemških medijev, je družinski zdravnik iz mesta Wallenfels ob nemško češki meji,  trupla dojenčkov našel včeraj popoldne. Da so v stanovanju najverjetneje mrtvi otroci, je namreč sporočila ena od sosed, ki je poklicala nujno medicinsko pomoč. Zdravnik je ob prihodu v stanovanje ugotovil, da so otroci že mrtvi. 

Foto: EPA Mrtvi dojenčki na Bavarskem

Trupla so našli v stanovanju 45-letne ženske, policija domneva, da bi lahko bila mati umrlih otrok.

Policija je danes sporočila, da so trupla "v slabem stanju", šele rezultati sodnomedicinske preiskave pa bodo pokazali, koliko časa so otroci že mrtvi, katerega spola so in kaj je bil vzrok njihove smrti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:50 13. November 2015.

    Pa kaj se čudite.. pri nas na srečo nikoli ne najdejo umrlaga kitajskega dojenčka..

  • 17:54 13. November 2015.

    Pa kaj je z vami !!!!!!!!!!!!!!!! Od ene ženske 7 dojenčkov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • nemška psiho kri na delu.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.