V hiši našli trupla osmih otrok

Foto: EPA Umor osmih otrok v Cairnsu Foto: EPA Umor osmih otrok v Cairnsu Foto: EPA Umor osmih otrok v Cairnsu Foto: EPA Umor osmih otrok v Cairnsu
Avstralska policija preiskuje smrt osmih otrok, starih od 18 mesecev do 15 let, ki so jih našli v hiši v mestu Cairns na severu Avstralije. Po poročanju medijev so bili zabodeni.
Oglej si celoten članek

Ranjena je bila tudi 34-letna ženska, ki policiji pomaga pri preiskavi, je sporočila policija zvezne države Queensland na Twitterju. Kakšna je njena povezava z otroki oziroma ali so otroci člani iste družine, policija še ni povedala. Znano je le, da ranjena ženska ni aretirana.

Rešilca in policijo so v hišo v zahodni četrti mesta Manoora poklicali ob 11.20 po lokalnem času. Območje je policija zaprla, strokovnjaki pa ga pregledujejo.

Avstralski premier Tony Abbott je dogodek označil kot žalosten, pa tudi kot strašen zločin. Tragedija se je zgodila le nekaj dni po drami s talci v Sydneyju, ki je šokirala Avstralce. Abbott je danes še ocenil, da so za Avstralijo to težki dnevi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.