V hrvaškem vojaškem helikopterju rojen dojenček

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Z otoka Brača so nosečnico peljali z vojaškim helikoperjem. Dojenčica je pohitela.
Oglej si celoten članek

V helikopterju hrvaškega vojaškega letalstva Mi-8 MTV je danes zgodaj zjutraj na nujnem zdravstvenem poletu mama povila otroka, poročajo hrvaški portali.

Do rojstva je prišlo ob 4.45. Glede na to, da polet z Brača do Splita, kamor so peljali nosečnico, traja le kakih deset minut, je porod potekal izredno hitro. "Vse je šlo brez komplikacij, mama in otrok sta dobro. Za letalsko posadko je bil to najlepši možen zaključek dežurstva. Prekrasen občutek, ki nas bo spremljal vse življenje," je za Večernji list povedal pilot Sebastijan Trepšić.

Saj ni res ... Turist z avtodomom prevažal helikopter po Hrvaški

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.