V igri z vlakom za las ubežal smrti

Foto: Žurnal24 (Foto: Youtube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Kolumbijski najstniki so si od britanskih in ruskih "izposodili" smrtno nevarno igro, v kateri se želijo v zadnjem trenutku izogniti trku vlaka. V videoposnetku (VIR: Youtube) si oglejte to nevarno igro.
Oglej si celoten članek

O podobnih igrah najstnikov smo v preteklosti že poročali. V Veliki Britaniji so takšne igre kar pogoste, na svetovni splet pa je v zadnjih letih prišlo kar nekaj posnetkov, ki kažejo na to, kako se najstniki igrajo s svojimi življenji.

Videoposnetek si oglejte v zavihku VIDEO.

Avgusta so o podobnih igrah poročali tudi iz Rusije.

Nadzorne kamere so tako med drugim posnele neko dekle, ki se je uleglo med obe tračnici, tik preden je pripeljela lokomotiva.

Na srečo je dekle pri tem preživelo, a igra bi se lahko končala tragično, če bi bil vlak le za kakšen centimeter nižji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.