V javnost pricurljali posnetki orgije na policijski postaji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na policijski postaji v črnogorskem Kotorju je očitno potekala orgija.
Oglej si celoten članek

V prostorih policije v Kotorju sta 30. julija 2020 policijska inšpektorja organizirala orgije z dvema ženskama, policista Ljuba Milovića, ki je obtožen članstva v vrhu kriminalnega Kavaškega klana, pa sta obvestila o spolnem dejanju prek šifriranega telefona, piše črnogorski portal Borba.

Portal Borba navaja, da so prišli v posest fotografij, ki so del dosjeja, ki ga je Europol posredoval pristojnim organom o prestreženih sporočilih. Ena od žensk s fotografij je bila leto prej v središču afere, ko je obsojenec Đ. P., ki kazen prestaja v psihiatrični bolnišnici, objavil fotografijo sebe v bolniški sobi z dvema pomanjkljivo oblečenima ženskama, ena je bila celo oblečena v uniformo medicinske sestre.

Na fotografijah, ki jih objavlja Borba, je jasno videti neprimerno početje na policijski postaji.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:53 26. November 2023.

    V Sloveniji so orgije samo na sodišču, še tisti posamezni kriminalisti ki delajo jih sodniki zasmehujejo z izločanjem dokaznega gradiva, …

  • 11:39 25. November 2023.

    Ni čudno, da bo kdo spet dobil pruh.

  • 18:18 23. November 2023.

    Kaj črnogorci pri nas imamo politične orgije v DZ..😎

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.