V kontejnerju z bananami našli več kot tono kokaina

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tovor je bil namenjen v Nemčijo, na trgu pa bi preprodajalci zaslužili okoli 250 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Italijanske oblasti so na jugu države zasegle več kot tono kokaina, ki so ga našli v kontejnerju z bananami. Tovor je bil namenjen v Nemčijo, danes poročajo tuje tiskovne agencije. S prodajo na ulici bi preprodajalci zaslužili okoli 275 milijonov ameriških dolarjev (okoli 250 milijonov evrov).

Droge so italijanski karabinjerji ob pomoči carinske službe in Interpola zasegli v pristanišču Gioia Tauro v Kalabriji. Kokain je bil v 144 paketih, skrit pa je bil v kontejnerju z bananami.

Odkrili so ga, potem ko je carinska služba pregledala več kontejnerjev z iste ladje, ki je prišla iz Južne Amerike. Tovor je bil glede na dokumente namenjen v Nemčijo.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.