V kovčku našli novorojenčka in dojenčkove kosti

Foto: EPA
Foto: EPA
V večstanovanjski hiši v Hannovru je 19-letnik v četrtek v kovčku odkril novorojenčka, zraven pa dojenčkovo okostje.
Oglej si celoten članek

Moški je o najdbi obvestil policijo, ki je na podlagi pridobljenih informacij pridržala njegovo partnerico in domnevno mater otrok. Novorojenčka so prepeljali v bolnišnico, njegovo stanje pa je po prvih preiskavah stabilno.

Osumljeno 22-letnico naj bi danes zaslišal preiskovalni sodnik, kriminalisti pa so zoper njo že sprožili postopek. 19-letnik je ostal na prostosti. Kosti bodo preiskali na inštitutu za sodno medicino, preiskovalci pa nadaljujejo z zaslišanji 19-letnika ter sodelavcev in sosedov 22-letnice.

19-letnik je v kovčku najprej našel samo živega novorojenčka. Ko so tega reševalci odpeljali v bolnišnico, je policija preiskala kovček in v njem našla še kosti. Po dosedanjih izsledkih raziskovalcev pripadajo dojenčku, ki je umrl že pred časom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.