V laboratoriju ostalo 2000 vzorcev nedotaknjenih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zmanjkalo jim je kemikalij.
Oglej si celoten članek

V zadnjem času se morajo tudi nemške oblasti spopadati s kritikami, da v državi ni dovolj možnosti za testiranje na novi virus, poleg tega bolniki, ki kažejo simptome okužbe s COVID-19, ne morejo priklicati zdravnikov, da bi se z njimi posvetovali. 

Sedaj pa se je še razvedelo, da je v nekem zasebnem laboratoriju v Baden-Württembergu kar 2000 vzorcev brisa ostalo nedotaknjenih, ker jim je zmanjkalo kemikalij, s katerimi izvajajo teste na koronavirus. Kot poroča RTL, je večina odvzetih vzorcev sedaj neuporabnih, kar pomeni, da morajo odvzem brisa ponoviti. Vse, ki so se v omenjenem laboratoriju testirali med 14. in 18. marca in še niso prejeli rezultatov ter imajo še vedno simptome, so pozvali, naj se jim oglasijo. 

Notranje ministrstvo je sporočilo, da je takšno ravnanje laboratorija nesprejemljivo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.