V Lidlu pretepi zaradi mesa

Foto: Epa
Foto: Epa
Trume kupcev v prodajalne zaradi znižanih izdelkov. Gneča in celo pretepi.
Oglej si celoten članek

Širom Srbije so danes odprli 16 novih Lidlovih prodajaln; čeprav so vrata odprli ob 8. uri zjutraj, so se pred centri nemške trgovske verige vrste kupcev ustvarile že pred šesto uro zjutraj, poročajo srbski portali.

Spletna omrežja so polna posnetkov gneče v novih prodajalnah, kupci so se ponekod celo stepli zaradi znižanih izdelkov. Najbolj iskani so bili piščanci, ki so jih prodajali po ceni 120 dinarjev (en evro), banane in čokoladni namaz.

V Lidlovih prodajalnah so se kupci prepirali za znižane izdelke, ki jih je primanjkovalo, prišlo naj bi celo do fizičnih obračunov. Na enem izmed posnetkov se vidi zaposleni v Lidlu, ki skuša napolniti izpraznjeni hladilni; ker mu to zaradi gneče ne uspe, vrže zaboj s piščanci med kupce, ki jih razgrabijo.

Na spletnih omrežjih se vrstijo komentarji številnih uporabnikov, ki se zgražajo nad ravnanjem ljudi, po drugi strani pa nekateri spominjajo, da je podobna slika povsod po svetu in dodajajo posnetke tako imenovanega črnega petka v ZDA, kjer ravno tako vsako leto zabeležijo prerivanja in celo fizične obračune med kupci.

Nekateri v prizorih iz Lidla vidijo realno žalostno sliko Srbije, kjer je konec lanskega leta povprečna plača znašala 396 evrov.

Foto: Epa Lidl v Srbiji

Kaj takšnega pa še ne Presenečenje v vrečki iz Lidla

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 03:05 13. Oktober 2018.

    Veliko bi jim lahko pomagal župan najlepšega mesta na svetu.Sicer so pa Srbi naj bolj sproščen narod tudi na svetu,po …

  • 00:40 12. Oktober 2018.

    Žurnalovci, ste pozabili, kako je bilo v Sloveniji pred nekaj leti, ko so se tudi pri nas tepli v teh …

  • 19:16 11. Oktober 2018.

    Jah tako je ..Srbi so največje sirotinje v Evropi, krivi so jim pa vsi drugi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.