V Moskvi kljub mrazu toplo

Foto: EPA
Foto: EPA
V ruskem glavnem mestu v teh dneh sicer ni mogoče hoditi v kratkih rokavih, a od leta 1898 še niso izmerili tako "visokih" temperatur.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek zvečer so namerili 4,1 stopinje Celzija, kar je največ v zadnjih 113 letih. Doslej najvišjo decembrsko temperaturo so izmerili leta 1898, ko so termometri pokazali 3,3 stopinje Celzija.

Foto: Reuters Ljudje hodijo po zasneženih moskovskih ulicah, 26. 12. 2011. Ponedeljkova rekordna temperatura je davi nekoliko padla, danes pa bodo verjetno izmerili med tri in štiri stopinje Celzija.

Ponedeljkov temperaturni rekord, ki ga je spremljajo močno deževje, bi glede na vremenske razmere lahko še potolkli. Povprečna decembrska temperatura v Moskvi je sicer minus 7,4 stopinje Celzija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.