V nahrbtniku profesorja našli odrezani roki

Foto: Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Foto: Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Policija je na domu profesorja našla truplo obglavljene študentke s katero sta objavila več raziskav
Oglej si celoten članek

Ruski policisti so v nahrbtniku uglednega profesorja zgodovine našli odrezani roki, po preiskavi pa naj bi po navedbah medijev na njegovem domu v Sankt Peterburgu našli še obglavljeno truplo 24-letne študentke. Pristojne oblasti so potrdile, da je Oleg Sokolov osumljen umora.

"Iz reke Mojka v središču mesta je davi prišel 63-letni moški. V njegovem nahrbtniku smo odkrili dve ženski roki in strašilno pištolo. Osumljen je umora," je sporočil ruski preiskovalni odbor.

Padel v reko, ko se je skušal znebiti odrezanih rok

Po navedbah ruske tiskovne agencije Tass Sokolova zaradi podhladitve zdravijo v bolnišnici, kjer ga tudi zaslišujejo. Po poročanju tamkajšnjih medijev naj bi padel v reko, ko se je poskušal znebiti dokazov v nahrbtniku.

Policija naj bi po odkritju grozljivega tovora preiskala profesorjev dom in tam našla obglavljeno truplo njegove študentke Anastazije Eščenko, s katero sta v preteklosti objavila več raziskav.

Sokolov je priznan strokovnjak za Napoleona in je bil leta 2003 odlikovan s francosko legijo časti, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.