V Nemčiji novi primeri spolnega nasilja

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemška policija je po glasbenem festivalu v Darmstadtu prejela 18 prijav spolnega nasilja. Osumljenci naj bi, tako kot v Kölnu na silvestrovo, delovali v manjših skupinah in ženske obkolili.
Oglej si celoten članek

Iz Nemčije poročajo o novih spolnih napadih, podonih tistim, do katerih je prišlo lani na silvestrovo v Kölnu. 

Policija je sporočila, da je prejela 18 prijav domnevnih spolnih napadov na ženske na glasbenem festivalu v Darmstadtu južno od Frankfurta na jugozahodu države. 

Tri prijave je policija prijela že med samim festivalom, ki se ga je udeležilo okoli 400.000 ljudi, preostale pa po dogodku. 

Ženske so v prijavah navajale, da gre za "moške iz Azije". 

Prijeli tri osumljence

Podobno kot v Kölnu naj bi osumljenci delovali v manjših skupinah in ženske obkolili. 

Policija je prijela tri osumljence, prosilce za azil iz Pakistana, stare med 28 in 31 let, a jih je že izpustila na prostost.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 08:51 1. Junij 2016.

    A boš organiziral.........................."vaške straže" ?? Pa ti bo potem nekdo desetletja tulil kakšen "fašist" si bil, pa "izdajalec".........................???

  • 08:46 1. Junij 2016.

    Tebe v glavo nekdo nadleguje !!!

  • 06:44 1. Junij 2016.

    ljudje je največ in bodo sigurno vzeli stvari v svoje roke ... prej al slej<br />takrat bo bogatim in oblastnikom …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.