V Nemčiji ubili ugrabljeno podjetnikovo hčer

Foto: EPA Našli truplo ugrabljene najstnice Foto: EPA Našli truplo ugrabljene najstnice Foto: EPA Našli truplo ugrabljene najstnice Foto: EPA Našli truplo ugrabljene najstnice Foto: EPA Našli truplo ugrabljene najstnice Foto: EPA Našli truplo ugrabljene najstnice
V Nemčiji je policija našla truplo hčerke premožnega podjetnika, za katero so ugrabitelji zahtevali milijon evrov odkupnine.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo nemški mediji, so Anneli-Marie R. ugrabili prejšnji teden v mestu Meissen, ko je sprehajala svojega psa. Potem ko z ugrabitelji tekom vikenda niso prišli do skupne točke, je policija medijem prepovedala poročanje o primeru.

Danes nemški mediji poročajo, da so starši ugrabljenega dekleta ugrabiteljem obljubili, da bodo plačali zahtevano vsoto denarja. Očitno obljube niso bile dovolj; pripadniki specialne policije so včeraj v Dresdnu odkrili truplo ugrabljene.

Do odkritja so prišli s pomočjo psov in helikopterja, opremljenega s kamero, ki zaznava toploto. "Predvidevamo, da truplo pripada ugrabljeni," je povedal predstavnik lokalne policije Thomas Knaup. Domneve mora potrditi še obdukcija.

Policija je v zvezi z ugrabitvijo prijela dve osebi, eno iz Dresdna, drugo pa iz območja Bavarske. Lokalni mediji navajajo, da gre za nezaposlenega 39-letnega moškega in 61-letno žensko.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.