V nesreči letala umrla kongresnika

Foto: Žurnal24 letalska nesreča, mehika Foto: Žurnal24 letalska nesreča, mehika Foto: Žurnal24 letalska nesreča, mehika Foto: Žurnal24 letalska nesreča, mehika Foto: Žurnal24 letalska nesreča, mehika Foto: Žurnal24 letalska nesreča, mehika
V Mehiki se je zgodila nesreča manjšega letala, v kateri sta umrla dva mehiška kongresnika. Nesreča se je zgodila blizu letovišča Huatulco.
Oglej si celoten članek

Letalo je strmoglavilo le nekaj minut pred pristankom na letališču v Huatulcu, pilot pa ni poslal nobenega klica na pomoč. Policisti tako okoliščine nesreče še preiskujejo.

FOTOGRAFIJE NESREČE SI OGLEJTE V GALERIJI.

V nesreči sta sicer umrla Guillermo Zavaleta in Juan Huerta, sicer člana Stranke nacionalne akcije mehiškega predsednika Felipeja Calderona. Poleg kongresnika so v nesreči umrli še trije potniki in pilot.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.