V nesreči letala več deset mrtvih

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na vzhodu Demokratične republike Kongo je danes strmoglavilo potniško letalo, pri čemer so po navedbah oblasti umrli vsi potniki in člani posadke, skupaj okoli 30 ljudi.
Oglej si celoten članek

Letalo je v slabih vremenskih razmerah strmoglavilo na naseljeno območje v bližini mesta Goma, a o žrtvah na tleh ne poročajo.

Letalo tipa fokker 50 lokalne letalske družbe CAA je letelo iz smeri mesta Lodja v osrednjem delu države. Bilo je malo pred pristankom v mestu Goma, ko je v dežju strmoglavilo na poseljenem območju blizu jezera Kivu, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Letalske nesreče so v DR Kongo pogoste in vse njene letalske družbe so na črni listi EU, ki jim ne dovoli uporabljati svojega zračnega prostora

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.