V nesreči trajekta več poškodovanih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Splitu je dopoldan trajekt Jadrolinije trčil ob pomol. Štiri osebe so odpeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

"Odpravil sem se proti kombiju, ko so vsi člani posadke začeli mahati in kričati, naj sedemo in se močno primemo. Nekaj sekund kasneje se je slišal močan pok, vsi smo popadali na tla. Močno je počilo. Res sreča, da se vozila niso premaknila in nikogar stisnila, saj bi bilo poškodovanih še več," je za Slobodno dalmacijo povedal Nediljko Zebić, voznik dostavnega vozila, ki se je peljal s trajektom.

 

Do nesreče je prišlo nekaj pred 11. uro. Trajekt, ki je prispel z otoka Šolta, se je začel obračati in pripravljati na izkrcanje potnikov, tedaj je s sprednjim levim delom udaril v pomol, nato se je zaletel še z bokom. Potniki, ki so že čakali na izkrcanje, so popadali po tleh Kot poročajo različnio hrvaški mediji, je nujna medicinska pomoč odpeljala štiri osebe – vsi naj bi utrpeli lažje poškodbe.

 

Preiskava o vzrokih nesreče še poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:15 8. Oktober 2014.

    Avtomobili se niso premaknili , ker je bil udarec bočen .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.