V nesreči umrla mati (30) in sin (9)

Foto: 24sata Prometna nesreča, golf zapeljal pred tovornak Foto: 24sata Prometna nesreča, golf zapeljal pred tovornak Foto: 24sata Prometna nesreča, golf zapeljal pred tovornak
V tragični nesreči na magistralni cesti Mostar – Široki Brijeg sta umrla mama in sin.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo pri kraju Žovnica nekaj pred dvanajsto uro.

30-letna voznica golfa tretje generacije je iz neznanega razloga zapeljala na nasprotni pas in čelno trčila v tovornjak, ki je pripeljal nasproti. Prišlo je do silovitega trčenja, v katerem sta na kraju umrla 30-letna voznica in njen devetletni sin. Tovornjak je avtomobil pred seboj porival še vsaj 30 metrov.

Poškodovanega voznik tovornjaka so odpeljali v bolnišnico.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:38 1. Marec 2020.

    preskoči črno kroniko

  • 18:50 29. Februar 2020.

    V Indiji se je danes smrtno poškodovalo 50 , ma Kitajskem pa 80 udeleencev v prometu . Zakaj ni od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.