V Osijeku že drugi dan zapored bičanje narave

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Slavonijo je včeraj že drugi dan zapored doseglo silovito neurje, ki je v Osijeku povzročil pravi kaos.
Oglej si celoten članek

Veter je pihal s hitrostjo 17 metrov na sekundo in med drugim odnesel streho z osiješke pediatrične klinike, še ena družinska hiša je ostala brez strehe, ko se je nanjo podrlo drevo. Veter je drevesa podiral tudi na številne avtomobile, v mestu praktično ni ulice, ki bi ostala nepoškodovana. Kot pišejo hrvaški mediji, se zdi, da je več vej na tleh, kot na drevesih.

Foto: 24sata Osijek neurje

V največjem navalu nevihte, ki se je razbesnela včeraj v popoldanskem času, so se poškodovali električni vodi, zaradi česar je bil med drugim prekinjen tudi tramvajski promet, na nekaterih križiščih so se zrušili semaforji, številne ulice in kleti so bile povsem poplavljene.

Foto: 24sata Osijek neurje Foto: 24sata Osijek neurje
 

 

 

 

 

 

Da je bila mera polna, so gasilce klicali še na prizorišče požara, ki ga je v eni izmed stanovanjskih hiš v mestu zanetila strela.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.