V pljučih mu je rasel grah

Foto: Žurnal24 Bil je presrečen, ko je izvedel, da nima raka. (Foto: iStockphoto)
Diagnoza: pljučno krilo se je sesedlo, ker je v njem rasel grah.
Oglej si celoten članek

Na meji verjetnega: Ronu Svedenu iz Massachusettsa se je po več mesecih boja z emfizmom sesedlo pljučno krilo. Sam je bil prepričan, da je zbolel za rakom, vendar pa so preiskave pokazale izjemno nenavaden vzrok njegove bolezni. Rentgenske slike so namreč pokazale, da je imel v pljučih 1,25 centimetra veliko rastlino graha.

Zdravniki menijo, da je Sveden najbrž jedel grah, eden izmed njih pa je šel po napačni poti in vzklil v pljučih.

Sveden že okreva doma, njegova soproga, vesela, da se je vse končalo dobro, pa pravi, da ima Bog zagotovo dober smisel za humor. Grah pa se zaradi nenavadnega dogodka Svednu ni zameril: "Pri enem od prvih obrokov, ki sem jih imel v bolnišnici, je bil za prilogo grah. Zasmejal sem se in ga pojedel."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.