V poplavljeni hiši našli trupla dedka, babice, mame, očeta in otrok

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Reševalci so, ko so vstopili v hišo, obnemeli od groze.
Oglej si celoten članek

Narasla reka je presenetila prebivalce Casteldaccija na Siciliji v Italiji. V hudem neurju je umrlo najmanj 12 ljudi, največ žrtev pa je zahtevala narasla reka blizu Palerma, kjer so potapljači minulo noč s poplavljene hiše blizu Palerma potegnili devet trupel. Po pisanju tamkajšnjih medijev trupla pripadajo dvema družinama.

Gasilci so potrdili, da so v hiši v Casteldacciji našli trupla mame, očeta, otrok starih med tri in 15 let, dedka in babice. 

Župan Casteldaccie Giovanni Di Giacinto je poudaril, da gre za veliko tragedijo. Trem ljudem je iz hiše uspelo pobegniti, med njimi enemu tako, da je splezal na drevo, poroča tiskovna agencija Agi.

Vremenoslovci močno deževje napovedujejo tudi za danes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.