V poslopje treščilo vojaško letalo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vojaško letalo je treščilo v poslopje, kjer so tako stanovanja kot trgovine, zato pričakujejo, da bo število žrtev naraslo.
Oglej si celoten članek

V Jemnu je vojaško letalo treščilo v poslopje v naseljeni soseski prestolnice Sana, pri čemer je bilo ubitih vsaj devet ljudi, navajajo medicinski viri in priče. V nesreči je bil ubit pilot letala ter vsaj osem civilistov v poslopju, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Vojaški očividec je strmoglavljeno letalo prepoznal kot ruskega suhoja SU-22. Kaj je bil vzrok nesreče, pa priče niso znale povedati.

Zdravstveni viri sicer pričakujejo, da se bo število žrtev še povzpelo, saj je letalo treščilo v poslopje, v katerem so bila tako stanovanja kot tudi trgovine. Stavba je močno poškodovana.

Priče pravijo, da so ob strmoglavljenju letala slišale močan pok. Nad sosesko se vali gost dim, več avtomobilov pa je zajel ogenj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.