V potresu na severu Afganistana 80 mrtvih

Foto: Reuters Potres v Afganistanu Foto: Reuters Potres v Afganistanu Foto: Reuters Potres v Afganistanu Foto: Reuters Potres v Afganistanu
Plazovi zemlje in skal so pod seboj pokopali več hiš.
Oglej si celoten članek

V ponedeljkovih potresih na severu Afganistana je po zadnjih podatkih umrlo več kot 80 ljudi. Območje sta v ponedeljek v razmiku pol ure prizadela potresa z magnitudo 5,4 in 5,7.

Zaradi potresov so se sprožili zemeljski plazovi in plazovi skal, ki so pod seboj pokopali več hiš, je sporočil načelnik tamkajšnje policije Asadulah Šerzad. Dodal je, da so reševalne ekipe že napotili na potresno območje in da odstranjevanje ruševin poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.