V požaru ruske podmornice umrlo 14 mornarjev

Foto: Profimedia
Ruska raziskovalna podmornica je bila v ruskih vodah, ko je izbruhnil požar.
Oglej si celoten članek

Na ruski raziskovalni podmornici, ki je bila v ruskih vodah, je v ponedeljek izbruhnil požar, v katerem je umrlo 14 mornarjev, je po poročanju ruske tiskovne agencije Tass sporočilo rusko obrambno ministrstvo.

Mornarji naj bi umrli zaradi strupenega dima, ki je nastal ob požaru. Ruska raziskovalna podmornica je bila namenjena raziskovanju morskega in oceanskega dna. Raziskave je izvajala za rusko mornarico. Požar je izbruhnil med biometričnimi meritvami, so še sporočili iz Moskve.

Dodali so, da preiskava pod vodstvom ruske mornarice o vzrokih požara poteka. Podmornica je trenutno v pomorski bazi Severomorsk.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.