V požaru umrlo 17 migrantov

Ruske oblasti poročajo, da je zjutraj v enem izmed moskovskih skladišč izbruhnil požar, ki je po zadnjih podatkih zahteval najmanj 17 žrtev.
Oglej si celoten članek

Gasilci so na prizorišče požara v industrijskem območju na severu Moskve prispeli ob šestih zjutraj; naleteli so na kar 16 zoglenelih trupel, poroča ruska tiskovna agencija Tass. Enega človeka so hudo poškodovanega prepeljali v bližnjo bolnišnico, kjer pa je zaradi prehudih poškodb umrl.

Po prvih podatkih so bile žrtve migranti, ki so v skladišču delali in tudi živeli. Njihove identitete še niso odkrili. Pristojni organi so iz gorečega skladišča sicer rešili 12 ljudi.



Preiskava dogodka je še v teku.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:42 28. Avgust 2016.

    no kdaj so rojeni že vedo 1 januarja , a ne

  • 17:42 27. Avgust 2016.

    Misliš Afgana spodaj pa Čaveza? Čavez je kar zadel bistvo, Afgan pa trola kot vedno. Dve besedi spravi skupaj. danes …

  • 17:13 27. Avgust 2016.

    vidva sta evidnetni dokaz o škodljivih stranskih učinkih parjenja najbližjih družinskih članov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.