V požaru umrlo pet otrok

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V požaru, ki je davi zajel hišo blizu mesta Derby v osrednji Angliji, je umrlo pet otrok. Policisti so med preiskavo že aretirali žensko, ki jo sumijo, da je kriva umora petih otrok.
Oglej si celoten članek

V požaru sta bila poškodovana še dva odrasla, ki so ju prav tako pripeljali v bolnišnico. Zakaj je do požara prišlo, še ni znano.

Starša sta bila spodaj

Gasilci so bili o požaru obveščeni okoli štirih zjutraj po krajevnem času (petih po srednjeevropskem). Otroci, ki so v požaru izgubili življenje, so bili stari med pet in deset let, v bolnišnico pa so prepeljali 13-letnika. Starša sta bila v času požara v spodnjem nadstropju hiše.

O požaru že poteka preiskava, zakaj je izbruhnil ogenj, pa še ni znano, še poročajo tuje tiskovne agencije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.