V požaru umrlo sedem bratov in sester

Foto: EPA Požar New York Foto: EPA Požar New York Foto: EPA Požar New York
V požaru v hiši v New Yorku je umrlo sedem bratov in sester, starih od pet do petnajst let.
Oglej si celoten članek

Ognjenim zubljem, ki so objekt v četrti Brooklyn zajeli v noči na soboto, sta uspeli pravočasno ubežati le mati in ena od hčera. Po prvih ugotovitvah je do požara prišlo zaradi pregretja kuhalnika.

V požaru so umrli tri dekleta, stara osem, dvanajst in petnajst let, ter štirje fantje, stari pet, šest, sedem in enajst let. Ko je začelo goreti, so spali v svojih posteljah v zadnjem delu hiše. 

Očeta ni bilo doma, mati in ena hči sta se rešili

Mati in ena od hčera sta pred ognjenimi zublji pobegnili skozi okno. S hudimi poškodbami so ju odpeljali v bolnišnico. Očeta v času požara ni bilo doma.

Več kot sto gasilcev je več ur gasilo požar. Po besedah vodje gasilcev Daniela Nigroja gre za najbolj tragičen požar v New Yorku v zadnjih letih. V požaru leta 2007 je v požaru v četrti Bronx umrlo osem otrok in ženska, prav tako iz iste družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.