V požaru v bolnišnici več deset mrtvih

Foto: Epa požar bolnišnica Južna Koreja Foto: Epa požar bolnišnica Južna Koreja Foto: Epa požar bolnišnica Južna Koreja Foto: Epa požar bolnišnica Južna Koreja
Požar naj bi izbruhnil na urgenci.
Oglej si celoten članek

V južnokorejskem mestu Miryang je ponoči izbruhnil požar, ki je zahteval 41 življenj. Več kot 70 ljudi naj bi bilo v požaru ranjenih. Bojijo se, da bo število žrtev še naraslo, saj so številni ranjeni še vedno v kritičnem stanju.  

Po do zdaj znanih podatkih je požar izbruhnil na urgenci. V času izbruha požara je bilo v stavbi bolnišnice in v sosednjem domu starejših občanov okoli 200 ljudi. 

Foto: Epa požar bolnišnica Južna Koreja

Agencija Yonhap navaja gasilce, ki naj bi povedali, da so žrtve nesreče umrle zaradi vdihavanja dima. Kaj je vzrok požara, ki ga je gasilcem uspelo pogasiti po treh urah, še ni znano. 

Tragedija se je zgodila le dober mesec za tem, ko je v mestu Jecheon zagorelo v telovadnici. Takrat je umrlo 29 ljudi. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.