V požaru v Dublinu devet mrtvih, med njimi pet otrok

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V predmestju irske prestolnice je izbruhnil požar, umrlo je devet ljudi, največ otrok. Vsi so bili mlajši od10 let, med njimi pa je bil celo šestmesečni dojenček,
Oglej si celoten članek

V predmestju irske prestolnice je izbruhnil požar, ki je terjal devet življenj. Med mrtvimi je več otrok, vsi so bili mlajši od 10 let, med njimi pa je bil celo šestmesečni dojenček, poročajo tuje tiskovne agencije.

Ogenj je zajel naselje stanovanjskih prikolic, v katerih so živeli pripadniki t.i. irskega potujočega ljudstva, v predmestju Carrickmines. Izbruhnil je ponoči in ljudi ujel med spancem. Življenje naj bi izgubili člani dveh družin.

Prizorišče tragedije je mesto, ki ga lokalne skupnosti na Irskem ponudijo potujočim skupinam, da se tam ustavijo za krajši čas s svojimi prikolicami. Takšna mesta so pogosto opremljena z vodo in elektriko, imajo pralnice in prostore za konje.

dezurni@zurnal24.si
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.