V predmestju Stockholma, kjer živijo begunci, prišlo do streljanja

Foto: EPA
Foto: EPA
Streljanje v predmestju Stockholma: ena oseba je umrla, tri so huje poškodovane.
Oglej si celoten članek

Do streljanja je to popoldne prišlo v Rinkebyju, predmestju Stockholma, poročajo švedski mediji. Za zdaj podrobnosti streljanja še niso znane, ve se le, da je en človek umrl, še najmanj eden je huje poškodovan, dva sta zdravniško pomoč poiskala sama, njune poškodbe naj bi bile lažje.

Gre za predmestje Stockholma, katerega večinsko prebivalstvo sestavljajo begunci, še dodajajo agencije. V predelu živi 16 tisoč ljudi. Do streljanja je prišlo na osrednjem trgu, ki ga je takoj po incidentu policija blokirala.

Predstavnica policije je za švedske medije povedala, da zaslišujejo očividce, ki bi policiji lahko pomagali razkriti, zakaj je prišlo do streljanja.

To je že drugo streljanje v tem mesecu, do katerega je prišlo v predmestjih Stockholma. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:51 31. Avgust 2015.

    Begunce peljite na ameriško in britansko ambasado, pa naj jih oni preživljajo, saj so tudi krivi, da so Afganistanci, Iračani, …

  • Če bi bili mediji res postavljeni samo na eno stran potem o tem dogodku ne bi poročal.

  • 21:27 30. Avgust 2015.

    židje se pa temu smejijo in si mislijo: deli in vladaj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.