V prometni nesreči umrlo deset ljudi

Foto: PGE Celje slovenija 17.05.13. Prometna nesreca AC Maribor- Ljubljana, pocivalisce Zima, fo
Minibus se je zaletel v tovornjak. V nesreči je umrlo 10 potnikov, sedem je huje poškodovanih.
Oglej si celoten članek

V Turčiji se je danes zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen minibus, ki je iz Sirije v Turčijo prevažal migrante.

Minibus se je po nezakonitem prečkanju meje zaletel v tovornjak. V nesreči je umrlo 10 potnikov, sedem je huje poškodovanih. Državljanstvo žrtev za zdaj ostaja neznano.

Nesreča se je zgodila danes popoldan v obmejni provinci Hatay, potem ko je turška žandarmerija želela ustaviti minibus, ki se je izmikal kontroli. Voznik, ki je med ranjenimi, je nato pospešil, izgubil nadzor nad vozilom in se zaletel v nasproti vozeči tovornjak.

Turčija sicer gosti več ko tri milijone beguncev, ki prihajajo predvsem iz Sirije. Turška-sirska meja ostaja zaprta, izjeme so le redki sirski državljani, ki na primer potrebujejo medicinsko pomoč.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.