V razgretem avtu umrl dveletni otrok

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
17-letna mati in prijatelj sta otroka v avtu pustila namerno.
Oglej si celoten članek

V torek popoldne sta v avstrijskem mestu Bludenz v zvezni deželi Predarlsko starša na 30 stopinjah Celzija v vročem avtu za več ur pustila dveletnega otroka, ki je zaradi tega umrl. Zoper mater bodo zaradi uboja iz malomarnost vložili obtožnico.

17-letna mati in njen prijatelj sta otroka namerno pustila v avtu, je za avstrijsko tiskovno agencijo APA dejal tiskovni predstavnik policije Rainer Fitz.

V stanovanju sta zaspala

Otrok je namreč med dolgo vožnjo z avtomobilom zaspal, starša pa ga nista želela buditi. Mati in prijatelj sta se nato odpravila v stanovanje, kjer sta zaspala. Po več urah sta se oba vrnila po otroka, vendar je bilo že prepozno. razgret avto Otrok je lahko mrtev v 15 minutah

Vzrok smrti bo znan po obdukciji malčka, ki bo potekala v mestu Innsbruck. Domnevno pa je otrok umrl zaradi vročinske kapi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.