V savnah detektivi pod krinko

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Zaradi številnih pritožb gostov, da se v savnah dogajajo preveč intimne stvari, so v avstrijskem fitness centru v savnah uvedli detektive pod krinko.
Oglej si celoten članek

Zaradi številnih pritožb gostov savn v fitness centru v avstrijskem kraju Lintz, je vodstvo centra v savnah ukrepalo s takoimenovano golo policijo. Gostje se namreč pritožujejo, da se številni obiskovalci med obiskom savne vedejo preveč intimno, poroča Heute

Tudi detektivi popolnoma goli

Parkbad fitness center je tako najel zasebne varnostnike, ki savno obiskujejo pod krinko in opazujejo vedenje obiskovalcev. Med nadzorom pa niso popolnoma zakriti, saj v Avstriji velja pravilo, da je potrebno savno obiskati popolnoma gol. Temu so se morali prilagoditi tudi detektivi.

Ljubimcem najljubša parna savna

V prvem tednu nadzora so varnostniki zasačili dva para in jima prepovedali, da se v savno še kdaj vrneta. Obiskovalci so najpogosteje intimni v turški, torej parni, savni.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.