V streljanju v nočnem klubu ubit 38-letnik

Foto: Pixell
Foto: Pixell
Moškega nagnali iz kluba, nato se je vrnil z orožjem.
Oglej si celoten članek

V streljanju v nočnem klubu v Senju je bil ubit 38-letnik, dva mlajša moška sta ranjena, vendar nista v življenjski nevarnosti. 55-letnega storilca je policija že prijela, poroča hrvaški portal 24sata.

Do streljanja v nočnem klubu Konoba v Senju je prišlo ob 5.47 zjutraj. Po neuradnih informacijah naj bi se 55-letni napadalec neprimerno obnašal do dveh deklet, zato ga je varnostnik zaprosil, da zapusti klub. Moški je to storil, nato pa se je zjutraj vrnil z dvema puškama in začel streljati. V klubu je bilo v tem trenutku okoli 30 ljudi.

Varnostnik je napad skušal ustaviti, vendar ga je napadalec z več streli ubil, ranil pa tudi 26 in 27 letnika, Streljanje je slišal oboroženi varnostnik iz bližnjega hotela in pohitel na pomoč ter napadalca uspel ustaviti. .

Preiskava je v teku, središče mesta je zaprto. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:20 16. September 2017.

    Nisem vedel da je Senj v Sloveniji... Aja...to je rubrika "Novice iz Hrvatske", za nas zelo pomembna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.